Tips och Råd

Tips 1 – Läs ALLTID spelbolagens bonusvillkor
Villkoren hos spelbolagen kan ändras när som helst. Att vara slarvig och inte läsa igenom villkoren är inte att vara riskfri.

Tips 2 – Läs igenom min Guide och Ordlista flera gånger
Det är viktigt att du verkligen gör rätt när du lägger dina spel. Ett litet misstag kan göra att spelet du lägger inte blir helt riskfritt. Läs därför igenom allting noggrant och tveka inte att kontakta mig om det är något du inte förstår eller behöver hjälp med.

Tips 3 – Har du ingen stor buffert? Börja litet
Börja med spelbolagen som erbjuder en mindre bonus och jobba dig upp helt enkelt! Du kan också gå på dom vanliga 1 000 kr insättningsbonusarna men bara spela för lite i taget, man behöver inte satsa hela sitt saldo direkt. (Du ska däremot inte satsa mindre belopp när välkomsterbjudandet är ett “Riskfritt Spel” (t.ex. Expekt / Ladbrokes))

Tips 4 – Dokumentera alla dina spel
Jag tycker om att ha ordning på allt jag sysslar med, därför använder jag mig av ett exceldokument för att dokumentera alla spelbolag jag spelat på och alla bonusar jag hämtat.
Här är en bild på hur det kan se ut:

Riskfritt dok

Tips 5 – Klicka i att du vill få erbjudanden via mail hos alla spelbolag
Spelbolagen skickar ofta ut extra bonusar och riskfria spel vid slumpmässiga tillfällen eller inför stora matcher/evenemang. Det är alltid bra att vara registrerad för erbjudanden och nyheter från alla spelbolag för att få ännu flera chanser på lätta pengar!